Photowalks


Photowalks in Rotterdam en Den HaagZelf kunnen wij enorm genieten van rondlopen in Rotterdam en Den Haag, op zoek naar nieuwe fotomogelijkheden en originele invalshoeken.

Photowalks zijn de perfecte manier om een stad te leren kennen en tegelijkertijd je kwaliteiten als fotograaf te verbeteren. Ligt de nadruk bij de workshops meer op de techniek van het fotograferen, bij een photowalk gaan we ervan uit dat je over enige basiskennis beschikt. Wij nemen je mee op een reis door Rotterdam of Den Haag en laten je onze favoriete plekken zien om foto’s te maken. Tijdens deze photo walks bezoeken we verschillende plaatsen in Rotterdam of Den Haag. Wij vertellen je de geschiedenis en andere wetenswaardigheden van deze plekken en zullen je onze fototechnieken laten zien. Er is altijd voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen, zoals bijvoorbeeld welke instellingen te gebruiken op je camera.

Het verrassende is dat mensen, zelfs als ze uit Rotterdam of Den Haag zelf komen, toch weer nieuwe dingen ontdekken. En fotografen die de steden niet kennen, zijn steevast onder de indruk. Kortom: het is altijd goed!

Photowalks Rotterdam en Den HaagDe photowalks zijn geschikt voor groepen tot ca. 12 personen. Wij stellen de photowalks samen op aanvraag en naar jouw eigen wensen als je dat liever hebt. In de lente en zomer zijn de avonden ook een prima mogelijkheid voor photowalks. Maak je wensen kenbaar en neem even contact met ons op.

Het maakt voor een photowalk niet uit welk type camera je hebt. Het is tenslotte altijd de fotograaf en niet de camera die de foto’s maakt! Mooie foto’s hebben niets te maken met het aantal megapixels of de prijs van je camera, maar alles met goede composities en weten hoe je camera werkt. Een statief (klein of groot) is zeker handig als het licht afneemt in de avonduren en/of als je HDR beelden wilt maken. Aan het eind van een photowalk heb je altijd wat nieuws geleerd (danwel over fotograferen danwel over Rotterdam of Den Haag ;-)) én mooie foto’s gemaakt. Bovendien is het leuk om werkwijzen uit te wisselen met andere enthousiaste fotografen!

Wij spreken Nederlands en kunnen ook met Engels prima uit de voeten.

Copyright © Dandelion by Pexeto