Komt net kijken


Je bent net bevallen en helemaal verliefd. Ook wel een beetje uitgeput. En de baby? Hij of zij is natuurlijk prachtig – een wonder waar je je ogen niet van af kunt houden! En als je in die ogen kijkt, weet je zeker dat je alles zult onthouden. Die kleine handjes, teentjes, oortjes, dat zachte huidje.

Maar let op hoor, kleintjes worden razendsnel groot. De meeste ouders raken die eerste herinneringen snel kwijt en hoe leuk kinderen ook zijn als ze ouder worden, die eerste twee weken van een pasgeboren baby zijn wel heel bijzonder. Ik kan je helpen met het vasthouden van die herinneringen door foto’s te maken van jullie nieuwe aanwinst.

Al het andere kan best even wachten. Boodschappen doen, de was, het huishouden: laat de boel de boel. Je hebt immers een beetje haast! Voor je het weet, loopt jouw kleine. Dan gaat hij naar de kleuterschool. Even later haalt hij zijn rijbewijs, gaat studeren en voordat je het weet heeft hij zelf kinderen! En jij hebt alleen met je ogen geknipperd…

Het is nooit te vroeg om een ‘Komt net kijken’  fotosessie te boeken. Ik snap dat je me nooit een definitieve datum kunt geven, maar met een indicatie kan ik in ieder geval rekening houden in mijn planning. Zodra de baby geboren is, maken we een definitieve afspraak.

Een fotosessie met een pasgeboren baby vindt bij voorkeur plaats in de eerste twee weken na de geboorte. Ze zijn dan nog lekker slaperig en flexibel. Bovendien zijn ze dan nog zo écht klein en nemen ze veelal nog de houding uit de baarmoeder aan.

Ik snap natuurlijk dat er nooit sprake kan zijn van een gehaaste fotosessie. Baby’s moeten gevoed en verschoond worden, dus we nemen gewoon de tijd. De gemiddelde fotosessie duurt dan ook tussen de 2 en 3 uur. Ik geef er de voorkeur aan naar jouw huis te komen voor een fotoshoot en gebruik te maken van natuurlijk licht. Ter ondersteuning neem ik wel vaak wat studiobelichting mee.

Prijs

Rotterdam en omgeving: € 175
(inclusief slide show op muziek en één A4 afdruk)

Het is vanzelfsprekend mogelijk meerdere fotoproducten te bestellen na een fotosessie. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Originele foto’s op DVD: €100
  • Afdruk op A4: €9,50
  • Afdruk op A3: €20
  • Softcover fotoboek (18 x 18 cm): €30

Onderstaand een voorbeeld van een slideshow op muziek:

 

Copyright © Dandelion by Pexeto