Leren fotograferen


leren fotograferenStel, je hebt net een nieuwe fotocamera gekocht en dan… In de winkel leek het zo simpel. Maar nu je de camera in handen hebt, is het toch wat ingewikkelder dan gedacht. En van de gebruiksaanwijziging word je ook niet veel wijzer. Wat doen al die knopjes? Waar is nou dat wieltje voor? Wat gebeurt er als ik de camera op de “Av” of “S” stand zet? Wat betekenen al die cijfertjes als ik door de camera kijk? Waar staan “AF” en “MF” voor? En hoe zorg ik dat de achtergrond van de foto (ook) scherp is, of juist niet?

Komen deze vragen je bekend voor? Wij behandelen deze en vele andere praktische vragen in een hands-on workshop. Wij leren je hoe je camera werkt en de basistechnieken van fotograferen. Kortom: wij helpen je om uit jouw camera te halen wat mogelijk is!

Wat bieden wij aan?
In de workshop leer je op een gemakkelijke en ontspannen manier je eigen camera kennen en de basisbeginselen van fotograferen. Of je nu een Nikon, Sony, Canon of een ander merk camera hebt. Je leert hoe jij de camera kan bedienen. Wat diafragma is en wat sluitertijden en ISO-waardes zijn. Hoe je een leuke compositie kan maken, spelen met licht, de focus en nog veel meer.

Leren fotograferen in de praktijkVoor wie is deze workshop?
Voor iedereen met een spiegelreflex- of systeem fotocamera (camera’s waarbij lenzen verwisseld kunnen worden). Voor beginners en enthousiastelingen die meer willen. Voor jong en oud.

Opzet van de workshop
Wij geven de workshop op individuele basis of in een klein groepsverband. De workshop duurt 3 uur. Je leert alles door het direct zelf in de praktijk te doen! Geen theorie of leslokaal. Direct aan de slag met jouw eigen camera. Op een locatie naar keuze, waarbij we wel moeten zeggen dat wij de steden Rotterdam en Den Haag op ons duimpje kennen en dat bij uitstek plekken zijn om veelzijdige workshops te geven.

Praktijkworkshops fotografieIn de workshop ben jij de baas over jouw camera en stel je alles zelf handmatig in. Plus, je gaat naar huis met een leuke set eigen gemaakte foto’s! Afhankelijk van jouw specifieke vragen richten wij de workshop geheel naar jouw wensen in.

Wij bieden de volgende pakketten aan:

  • Voor 1 persoon: € 150,00
  • Voor 2 personen: € 180,00
  • Voor 3 personen: € 210,00
  • Voor 4 personen : € 300,00 (2 docenten/fotografen)
  • Voor 5 personen: € 350,00 (2 docenten/fotografen)
  • Voor meer personen: neem even contact op ajb, dan maken wij een offerte/

Stuur een e-mail (esther @ digitalexposurephotography.nl) of bel ons.

Buiten de regio Rotterdam/Den Haag brengen wij reiskosten in rekening.

Copyright © Dandelion by Pexeto