Ja, ik wil!


~ Jullie zien er fantastisch uit! Laat aan de toekomstige generatie zien wat een geweldige dag jullie trouwdag was. ~

Wij houden van bruiloften: al het moois, de gedenkwaardige momenten en natuurlijk de grappige dingen die altijd gebeuren! Wij zijn er als fotograaf om alle details vast te leggen in de vorm van foto’s.

Onze werkwijze

Als onze stijl jullie aanspreekt en jullie denken erover ons als trouwfotograaf in te zetten, dan maken wij graag een afspraak. Wij kunnen jullie dan meer van ons werk laten zien, zowel digitaal als de trouwalbums die wij hebben ontworpen en samengesteld. Wij werken graag met twee fotografen, omdat de foto’s dan een verrassende tweede invalshoek hebben.

Maar voordat de trouwdag daar is, stellen wij voor om lekker ontspannen foto’s te maken met jou en de liefde van je leven. Gewoon ongedwongen, zonder dat iedereen op jullie zit te wachten. Op die manier kunnen we elkaar wat beter leren kennen en zal het op de dag zelf allemaal niet nieuw zijn. Dit is een zg. ‘engagement shoot’ die inbegrepen is bij de prijs voor het fotograferen van jullie trouwdag. Jullie krijgen bovendien, bij hoge uitzondering, de originele foto’s digitaal! Die kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor een uitnodiging, menukaarten of wat jullie maar willen. Veel stellen kiezen hun favoriete foto van de engagement shoot, laten deze op A3-formaat afdrukken met een witte passepartout eromheen voor gasten om een leuke boodschap achter te laten.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij om een 20% aanbetaling vragen bij het boeken. Hiermee leg je ons gegarandeerd vast voor jullie trouwdag. Deze aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Op de trouwdag zelf is ons belangrijkste doel om de best mogelijke foto’s voor en van jullie te maken. Aan het aantal foto’s zit geen limiet en wij gaan echt geen pauze houden als er om ons heen allemaal mooie fotomomenten zijn.

Prijzen

Wij snappen het, jullie willen graag een prijs zien. Die zullen we je geven, maar we zeggen er bij dat wij altijd een specifiek op jullie toegepaste wensen offerte uitbrengen. Dat schept duidelijkheid voor beide partijen. De genoemde prijzen zijn dus algemene inschattingen, omdat elke bruiloft anders is.

Hele dag

Wij zijn er bij vanaf het moment dat de bruid zich klaar gaat maken voor haar grote dag. Haar, make-up, de jurk, de bloemen, de mensen om haar heen: wij leggen alles vast en dat blijven we doen totdat jullie te moe zijn om nog goed over te komen op een foto ;-) Met andere woorden: wij zijn er bij tot en met de eerste dans. Het resultaat is een prachtige trouwreportage aan de hand waarvan jullie de trouwdag steeds opnieuw kunnen herbeleven!

Voor een trouwreportage in Rotterdam/Den Haag en omgeving: €1.495

Hierbij is inbegrepen:

 • Aanwezigheid fotografen en alle fotobewerkingen achteraf.
 • Een engagement shoot op een locatie naar keuze.
 • Een slide show op muziek van zowel de engagement shoot als de bruiloft.
 • Een ongelimiteerd aantal foto’s – vanaf de bruid die zich klaarmaakt in de ochtend tot en met de eerste dans in de avond.
 • De digitale foto’s in hoge resolutie.

Gedeelte van de dag

Als jullie trouwdag niet de hele dag duurt, maar je wilt wel graag een fotograaf om alles vast te leggen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Voor een trouwreportage in Rotterdam en omgeving: €745 (voor deze investering is minimaal één fotograaf aanwezig tot een maximum van 4 aaneengesloten uren)

Hierbij is inbegrepen:

 • Aanwezigheid fotograaf en alle fotobewerkingen achteraf.
 • Een engagement shoot op een locatie naar keuze.
 • Een slide show op muziek van zowel de engagement shoot als de bruiloft.
 • Een ongelimiteerd aantal foto’s.
 • De digitale foto’s in hoge resolutie.

 

Trouwalbums

Vervolgens kunnen jullie  een trouwalbum kiezen. Wij vinden het daarbij fijn om jullie in zekere mate te betrekken bij de vraag welke foto’s jullie in het album op willen nemen. Voor meer informatie over trouwalbums, klik hier.

Net even anders

Passen jullie plannen voor de trouwdag niet binnen het hierboven genoemde? Geen probleem, want zoals aangegeven maken wij altijd een offerte. Dus schroom niet contact op te nemen, dan kunnen we jullie plannen bespreken en er een prijskaartje aan hangen!

Hier zijn alvast wat opties om over na te denken:

 • Storybook albums.
 • Post-bruiloft foto’s, bijv. een Trash the Dress fotosessie.
 • Met de hand gecorrigeerde foto’s (zeer hoge kwaliteit).
 • Foto van de engagement shoot met passepartout voor gasten om een boodschap voor het bruidspaar achter te laten.
 • Gastenboekjes met foto’s van de engagement shoot.
Copyright © Dandelion by Pexeto