Fotoshoot Rotterdam


Fotoshoot in RotterdamOK, we geven toe dat we bevooroordeeld zijn, maar Rotterdam is een fraaie stad! Met een prachtige mengeling van historie en moderne architectuur, de manier waarop de havens verweven zijn in het dagelijkse leven en de vele festivals die de stad rijk is. De stad is natuurlijk bij uitstek geschikt om lekker te lopen, musea te bezoeken of een evenement bij te wonen, maar het is ook de perfecte plek voor een fotoshoot!

Rotterdam als decor voor een serie foto’s betekent een spectaculaire achtergrond met mooie lijnen, bekende historische gebouwen (denk bijvoorbeeld aan Hotel New York) en enorme cruise schepen aangemeerd naast de Erasmusbrug. Of met de wind in de haren langs de Nieuwe Maas, waar altijd wat te zien is. Of in de Oude Haven voor een fraaie mix van historische boten en de niet te missen kubuswoningen! Vergeet ook de metrostations niet; Rotterdam kent een aantal hele fraaie ondergrondse stukken ;-)Fotoshoot in Rotterdam: ech wel

Steeds weer ontdekken wij de vele mogelijkheden die de stad Rotterdam te bieden heeft. Dat we nooit uitgekeken raken, blijkt wel uit onze altijd groeiende fotocollectie op www.manhattanofeurope.com. Naast fotoshoots verzorgen wij ook met veel plezier photo walks en het verveelt nooit.

Zie je zo’n fotoshoot in Rotterdam ook zitten, neem dan vrijblijvend contact met ons op (Esther).

De kosten voor een fotoshoot bedragen €175,- en daarvoor krijg je het volgende:

  • Eén uur onbeperkt foto’s maken met zoveel personen als jij wilt op een locatie naar keuze in Rotterdam.
  • Alle originele, bewerkte foto’s in hoge resolutie die we je sturen via WeTransfer. (Dit zijn over het algemeen rond de 50 stuks.)
    Service van de zaak: je krijgt de foto’s ook in lage resolutie, zodat je die kunt gebruiken om snel rond te mailen of op je Facebook of andere social media te zetten!
  • Tegen een meerprijs van €49,- worden de foto’s verwerkt in een foto slideshow op muziek en aangeleverd op DVD en/of in iPhone/iPod/iPad formaat.

 

Fotoshoot met metrostations als decor

Heb je langer nodig dan een uur, bijvoorbeeld omdat je meerdere locaties wilt bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Na het eerste uur betaal je een uurtarief van €65,-


Kijk in mijn portfolio voor beelden uit eerdere fotoshoots!

Pre-wedding fotoshoot in Rotterdam

Andere mogelijkheden

 

  • Softcover fotoboek (18 x 18 cm): €45
  • Het fotoboek in epub-formaat (dus door te bladeren op je iPhone, iPod of iPad): €12,50
  • Creatieve fotocollage
  • Andere mogelijkheden (grote afdrukken, canvas, etc.) op aanvraag.

Fotoshoot op de Kop van Zuid in Rotterdam

Copyright © Dandelion by Pexeto