Over


esther seijmonsbergen fotograaf

Sinds 2015 bestaat Digital Exposure Photography uit twee fotografen: Esther en Bram. Samen vormen zij de drijvende kracht achter Digital Exposure Photography. Of Fujifilm vs Canon, want er wordt met de concurrerende merken gewerkt ;-)

Zij is een enthousiaste fotograaf met als persoonlijke doel de persoon aan de andere kant van de camera door middel van foto’s ervan te overtuigen dat écht iedereen mooi op de foto kan. Hij brengt de persoon of personen op de foto in contact met zij die de foto bekijken en vice versa.

Over Esther

Esther heeft al heel wat opdrachten op haar naam staan en heeft zowel in Nederland als Engeland gewerkt. Diverse bruiloften, pas geboren baby´s, zwangerschapsfoto´s, evenementen, sport, landschappen, architectuur en ga zo maar door. De interesse van Esther is breed en zij ontwikkelt zich voortdurend. Met Esther haal je kwaliteit in huis en niet te vergeten veel enthousiasme!

Een aantal foto´s van Esther is gepubliceerd in magazines (o.a. Lonely Planet Magazine, Columbus Magazine, Digital Photographer en 010 Magazine).

Esther aan de Maasboulevard in RotterdamAangezien Esther jaren in de fotogenieke stad Rotterdam heeft gewoond en zelfs nu dat Den Haag is geworden Rotterdam nooit uit het oog verliest, heeft zij een uitgebreide fotocollectie opgebouwd van alle bekende en minder bekende plaatsen in Rotterdam. Dit heeft geresulteerd in een kleurrijk en gewild fotoboek: Rotterdam Highlights. Ook heeft zij vaak photo walks gedaan in deze stad om haar fototechnieken te delen in combinatie met wetenswaardigheden over Rotterdam. Kijk op de website Manhattan of Europe voor meer informatie.

Tussen alle activiteiten door werkt Esther 34 uur per week als product owner OVpay app en web bij Translink in Amersfoort, het bedrijf achter de OV-chipkaart en het nieuwe OVpay. Zij is daar ook vitaliteitsambassadeur en maakt zich hard voor gezond leven en werken.

Esther werkt graag samen met andere fotografen en kunstenaars, zoals bijvoorbeeld Willeke van SimplyBee voor het beschilderen van dikke buiken.

 

Over Bram

Voor Bram is het een uitdaging om boeiende en sprekende beelden af te leveren. Of het nu gaat om een reportage, een manifestatie/happening, een portret of een personality shoot. Hij brengt de persoon of personen op de foto in contact met zij die de foto bekijken en vice versa. Dat doet Bram met passie voor het vak, op een ongedwongen en vrije manier, met creatieve ideeën, in nauwe samenspraak met jou en op belangrijke momenten op een onzichtbare wijze.

Bram heeft een journalistieke en intieme stijl van fotograferen. Hij verdiept zich in de persoon of situatie. Zo zet hij met foto’s de tijd als het ware even stil, zonder dat er een stukje van de sfeer of interactie verloren gaat.

Bram du Saar in Shewula, SwazilandFotograferen is mensenwerk, maar de kwaliteit wordt ook bepaald door de moderne apparatuur waarmee Bram werkt. Canon is zijn merk. Dat merk is een verlengstuk van zijn creativiteit en (in)beeldend vermogen. “With Canon I Can!”, zegt Bram.  Hij is daarmee ook niet voor één gat te vangen met voldoende back-up apparatuur voor belangrijke en beslissende momenten als een huwelijk of presentatie. Hij kan zelfs fotograferen met Fuji camera’s ;-)

De foto op het juiste moment maken is één. De beelden vervolgens goed en vlot bij jou afleveren is niet minder belangrijk. Bram heeft daarvoor ruime ervaring met beeldbewerkingsprogramma’s als Photoshop en andere beeldwerkingstechnieken.

Van een kind dat in de jaren 80 foto’s maakte met de camera van zijn moeder, via een uit de hand gelopen hobby naar sinds 2001 werkzaam als zelfstandig freelance journalistiek fotograaf. Dat is in een notendop de historie van Bram in de fotografie. Vele opdrachten verder, voor zowel bedrijven als particulieren, werkt hij sinds 2013 intensief samen met Esther. Dat gaat zo goed dat zij begin 2015 hun passie, kwaliteit en creativiteit hebben gebundeld in één gezamenlijk bedrijf.

 

Digital Exposure Photography is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 51561859.

Copyright © Dandelion by Pexeto