Trouwalbums


Na de bruiloft en de eventuele huwelijksreis is de pret nog niet over. Wij laten je de foto’s zien in de vorm van een slideshow en dan kunnen wij indien gewenst een trouwalbum voor je ontwerpen. Dat doen wij steeds opnieuw en telkens ontdekken we weer nieuwe dingen om op te nemen in een trouwalbum. Geen album is hetzelfde. Onze specialiteit is bovendien het maken van fotocollages en die vinden meestal gretig aftrek bij de bruidsparen wiens trouwalbums wij hebben ontworpen!

Wij vinden het bij een trouwalbum belangrijk dat jullie het album regelmatig inkijken en het als het ware een vast onderdeel van jullie meubilair wordt. Een trouwalbum moet op een goede plek liggen, zodat jullie zelf, maar ook vrienden en familie er steeds naar grijpen om herinneringen op te halen door naar de foto’s te kijken. Niet zo’n enorme bijbel in een lederen koffertje dat vooral in de weg staat en uiteindelijk op zolder belandt…

Daarom werken wij veelal met Blurb. Dit is een online uitgeverij van boeken. Prima kwaliteit en ondanks de oplage van (meestal) één stuk goed betaalbaar. Blurb biedt bovendien diverse formaten en soorten papier.

Natuurlijk zijn wij heel wat tijd kwijt met het ontwerpen en samenstellen van een trouwalbum, dus verwacht niet de prijzen te betalen die je ziet op de website van Blurb. Onze prijzen zijn gebaseerd op trouwalbums van maximaal 80 pagina’s en meestal is dat genoeg voor het samenvatten van de dag, maar meer kan altijd als jullie dat graag willen.

Bij het samenstellen van een trouwalbum nemen wij jullie wensen mee. Jullie mogen zelf een selectie van foto’s aangeven die je graag in het album wilt zien. Wij gaan daarmee aan de slag en zullen jullie altijd eerst het resultaat laten zien voordat het album wordt besteld. Dan kunnen er nog kleine aanpassingen worden gedaan, zodat het trouwalbum helemaal naar jullie zin is.

Kleine aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen. Op het moment dat de gewenste aanpassingen veel meerwerk op gaan leveren, rekenen wij een uurprijs van €50. Een en ander altijd in overleg.


Voor wat voorbeelden van trouwalbums die wij hebben ontworpen en samengesteld, zie onder. Blader ze gerust eens door!

 

 

Storybook

Naast een trouwalbum kan je ook nog denken aan een kleinere versie in de vorm van een zg. storybook. Daar waar bij het trouwalbum de focus meer op jullie als bruidspaar ligt, bevat het storybook meer foto’s van achter de schermen en vertelt het verhaal van de dag in een journalistieke stijl.  Zo’n storybook is perfect als bedankje voor de wederzijdse ouders, oma’s en opa’s en het bruidspersoneel.

Zie onder voor voorbeelden:

 

 

Prijzen

De prijzen die wij hanteren voor het samenstellen van een trouwalbum en storybook zijn voor het eerste exemplaar hoger dan de daaropvolgende exemplaren. Het meeste werk gaat namelijk zitten in het bewerken van de foto’s, het ontwerp en het daadwerkelijk samenstellen van het album. Vooraf een prijs afgeven zonder jullie specifieke wensen te kennen is bijna niet mogelijk. Wij kiezen er daarom voor om jullie en prijsopgave te doen op het moment dat we weten om hoeveel foto’s en pagina’s het gaat én nadat we jullie wensen besproken hebben als het gaat om de ‘look & feel’ van jullie trouwalbum.

Copyright © Dandelion by Pexeto