In verwachting


Eindelijk is het dan een keer oké om je dikke buik te showen! Foto’s van jezelf in verwachting van zo’n schattige baby kunnen waanzinnig mooi zijn.

We wachten totdat je nog zo’n 6 tot 8 weken te gaan hebt tot de bevalling en zetten jou dan, met of zonder partner, op de foto. Foto’s om te koesteren, want nog even en dan heb je het veel te druk met de kleine!

Ik adviseer je om zoveel mogelijk gewone kleding te dragen, dus geen zwangerschapskleding. Waarom? Nou, omdat dit juist de tijd is om je dikke buik te laten zien ;-) De meeste vrouwen hebben prachtige rondingen en dat werkt prima voor foto’s.

Je mag je eigen kleding, kleurrijke t-shirts, oude spijkerbroek, wraps, etc. meenemen. En zoals gezegd mag de vader van je kind ook meedoen.

Ik heb een mobiele fotostudio die ik desgewenst mee kan nemen. Dan heb je een neutrale achtergrond en goede belichting. Maar gewoon op de bank bij jullie thuis mag ook, of buiten. Jullie wensen en ideeën neem ik graag ter harte!

Ik neem altijd de tijd voor een fotosessie, maar over het algemeen duurt een zwangerschapssessie een uur. (Een en ander ligt ook een beetje aan de voorbereidingen die jullie zelf hebben getroffen. Zorg er dus voor dat je van tevoren hebt nagedacht over bijv. je kledingkeuze.) Meestal binnen een week na de fotoshoot krijg je de foto’s in hoge resolutie op een DVD thuisgestuurd. Daarna kan je eventueel kiezen of je nog wat extra’s wilt doen met de foto’s, bijvoorbeeld door ze te bundelen in een fotoboek.

 

Het is ook leuk om een fotoshoot te doen als de baby nog geen twee weken oud is. Samen met de foto’s van de zwangerschap kan je dan door mij een mooi fotoboek samen laten stellen!

 

Prijs

De kosten voor een zwangerschapsfotoshoot bedragen €150 en daarvoor krijg je het volgende:

 • Eén uur onbeperkt foto’s maken.
  (Als dit buiten Rotterdam is, breng ik wel reiskosten in rekening à €0,22 per kilometer.)
 • Alle originele, bewerkte foto’s in hoge resolutie op een DVD. (Dit zijn over het algemeen rond de 50 stuks.)
  Service van de zaak: je krijgt de foto’s ook in lage resolutie, zodat je die kunt gebruiken om snel rond te mailen of op je Facebook/Hyves te zetten!
 • Tegen een meerprijs van €35,- worden de foto’s verwerkt in een foto slideshow op muziek en aangeleverd op DVD en/of in iPhone/iPod/iPad formaat.

 

Heb je langer nodig dan een uur, bijvoorbeeld omdat je meerdere locaties wilt bezoeken of gewoon meer foto’s wilt? Dat kan natuurlijk ook. Na het eerste uur betaal je een uurtarief van €50,-

 

Andere mogelijkheden

 

 • Softcover fotoboek (18 x 18 cm): €35
 • Het fotoboek in epub-formaat (dus door te bladeren op je iPhone, iPod of iPad): €7,50
 • Creatieve fotocollage
 • Andere mogelijkheden (grote afdrukken, canvas, etc.) op aanvraag.
Copyright © Dandelion by Pexeto