Leuk op de foto


Je wilt graag portretfoto’s laten maken, van jezelf of van het hele gezin. Oh, en vergeet de hond niet! Maar je wilt ongedwongen foto’s en je wilt geen fortuin neertellen. Dat is nou precies wat wij graag doen en wij houden wel van een uitdaging.

Wij krijgen vaak te horen “ik sta nooit leuk op de foto”. Dat snappen wij, want dat komt waarschijnlijk door al die keren dat je geforceerd moest lachen op een schoolfoto (waarbij je maar één kans had en de belichting bovendien was opgezet voor niet-brillendragers) of op een bruiloft van een oom of tante waarbij je kleren droeg die je eigenlijk niet leuk vond… Maar die tijden zijn gelukkig voorbij! Je kan nu gewoon plezier hebben tijdens een fotoshoot en aangenaam verrast zijn als je de eindresultaten ziet.

Onze fotosessies zijn ontspannen en er hoeft niet de hele tijd geposeerd te worden. Wij geven er dan ook de voorkeur aan om iets actiefs te doen. Camera mee en de hort op. Jij mag kiezen waar en wanneer. Het kan simpelweg bij je thuis en in de tuin zijn, of een plek waar je graag bent (bijv. het strand, een park, de golfbaan, een voetbalveld, etc.). Wij werken graag met natuurlijk licht, maar kunnen voor kleine gezelschappen ook onze mobiele fotostudio meenemen.

Hieronder een aantal foto’s uit fotosessies die wij reeds gedaan hebben met blije gezichten als resultaat!

Een aantal dagen na de fotosessie krijg je de originele, bewerkte foto’s thuisgestuurd in hoge resolutie.

Prijs

De kosten voor een fotoshoot bedragen €175,- en daarvoor krijg je het volgende:

 • Eén uur onbeperkt foto’s maken met zoveel personen als jij wilt op een locatie naar keuze.
  (Als dit buiten Rotterdam of Den Haag is, brengen wij wel reiskosten in rekening à €0,22 per kilometer. Ook parkeerkosten brengen wij in rekening.)
 • Alle originele, bewerkte foto’s in hoge resolutie op een DVD. (Dit zijn over het algemeen rond de 50 stuks.)
  Service van de zaak: je krijgt de foto’s ook in lage resolutie, zodat je die kunt gebruiken om snel rond te mailen of op Facebook te zetten!
 • Tegen een meerprijs van €49,- worden de foto’s verwerkt in een foto slideshow op muziek en aangeleverd op DVD en/of in iPod/iPad formaat.

 

Heb je langer nodig dan een uur, bijvoorbeeld omdat je meerdere locaties wilt bezoeken of gewoon meer foto’s wilt? Dat kan natuurlijk ook. Na het eerste uur betaal je een uurtarief van €65,-

 

Andere mogelijkheden

 • Softcover fotoboek (18 x 18 cm): €45
 • Het fotoboek in epub-formaat (dus door te bladeren op je iPhone, iPod of iPad): €12,50
 • Cool kids artwork
 • Creatieve fotocollage
Copyright © Dandelion by Pexeto